Chcete ušetřit až 30 % čisté vody a s tím spojené náklady?

12.10.2023

Chytré, úsporné a spolehlivé – to jsou nové trysky Caramba X-Jet. S patentovanou technologií Caramba X-Jet Water Saving Technology přichází jedinečná technologická inovace, která představuje zásadní rozdíl v mytí vozidel. Použitím spolehlivé a na údržbu nenáročné technologie trysek lze ušetřit až 30 % čisté vody ve srovnání s běžnými tryskami s plochým proudem vody při minimálně stejném mycím a sušicím výkonu, což je dobré pro životní prostředí i vaši peněženku.

Šetřete čistou vodu a náklady

Využívejte následující výhody s technologií Caramba X-Jet

Technologie Caramba X-Jet - jednoduchá, ale důmyslná

Běžné ploché trysky mají mnoho slabých míst, jako je rychlé opotřebení, výkon závislý na tlaku vody a vysoký průtok vody. Patentovaná technologie Caramba X-Jet Water Saving Technology představuje účinnou a jednoduchou pomoc!

Konstrukce

Tím, že se malé množství vody vrací bočními kanálky zpět na začátek trysky, je hlavní proud trvale přesměrován. Tímto způsobem se využívá celý úhel postřiku s menším množstvím vody, a to i v oblasti nízkého tlaku, aniž by bylo nutné používat pohyblivý mechanismus, který je náchylný k opotřebení.

Výstupní otvor

Tvar a průřez výstupu obou typů trysek se rovněž výrazně liší. Například tryska Caramba X-Jet má při stejné velikosti větší výstupní otvor, což nejen snižuje riziko ucpání, ale také zajišťuje větší kapky. Zároveň díky neustále se pohybujícímu proudu není na rozdíl od trysek s plochým proudem vody potřeba ostrá hrana, která je náchylná k opotřebení a poškození.

Výsledný postřik

V přímém srovnání se výhoda inovativní konstrukce a většího výstupního otvoru projeví třemi způsoby: 

1. Zatím co úhel rozstřiku plochých trysek je do značné míry závislý na tlaku vody, a  proto jen zřídka odpovídá definovanému úhlu rozstřiku, trysky Caramba X-Jet pracují mnohem konzistentněji.

2. Trysky Caramba X-Jet vytvářejí oscilující proud vody. To znamená, že se proud pohybuje dynamicky a skládá se z rotujících kapek se stabilnější trajektorií, což poskytuje dodatečnou smykovou sílu na povrchu, a tím i lepší výsledek čištění a sušení.

3. Protože kapky dopadají na povrch jednotlivě a rovnoměrně, dochází také k tzv. efektu tlakového vodního rázu. V důsledku časově a prostorově odděleného sledu kapek se na povrch přenáší mnohem větší tlak.

Efekt Caramba: Vaší výhodou je náš komplexní pohled na proces mytí 

Vše, co vám společnost Caramba nabízí jako inovativní a spolehlivý partner v oblasti mytí vozidel pro podporu vašeho každodenního podnikání, se vždy vyznačuje třemi věcmi: komplexní přístup, udržitelnost a efektivita. S tímto smýšlením a zastřešující snahou vytváří společnost Caramba udržitelná řešení pro mytí vozidel, která jsou výhodná i pro vás jako provozovatele z hlediska nákladů a která optimalizují vaše procesy a zároveň zajišťují bezpečnost vašich zaměstnanců a zařízení. Nezáleží na tom, zda mluvíme o chemii nebo technologii, protože obě oblasti se musí dokonale doplňovat a jsou stejně důležité pro kvalitu a obchodní úspěch. Kromě toho jsou v oboru stále důležitější ekologické aspekty a jako provozovatel myčky musíte mít připravena řešení, která splní nadcházející požadavky politiků i požadavek, abyste byli schopni vždy nabídnout optimální mytí a péči. Je proto jen logické, že jsme se nyní věnovali také tématu, které bude mít rozhodující vliv na budoucnost mycího průmyslu a celého světa: obecné potřebě a povinnosti šetřit vodou.

Revoluční a patentovaná technologie Caramba X-Jet pro úsporu vody přináší trvalé zlepšení vaší myčky. To znamená, že můžete splnit jak požadavky vlády, tak očekávání svých zákazníků a navíc se těšit ze znatelného zvýšení zisku a svého přínosu k ochraně životního prostředí.

 

 

 

frame-scrollup